Bijna zonde om aan te raken …

door op 19 juni 2018
syShineBlusher make up factory

De Rosy Shine blushers van Make up Factory bestaan uit drie kleuren die perfect bij elkaar passen. De blushers zorgen voor een subtiele glans en een zijdezacht gevoel. Vrij van parfum, minerale olie en parabenen. Rosy Shine Blusher is verkrijgbaar in drie varianten: Rosy Breeze, Nudy Shades & Noble Rosewood. Bijna zonde om aan te raken…

Make up Factory is opgericht in nauwe samenwerking met wereldberoemde make up artiesten en hun uitgebreide expertise in de backstage sector. Het trendy design en de elegante verpakking geven de producten een exclusieve uitstraling.

Make up Factory inspireert elke vrouw om de eindeloze mogelijkheden van haar eigen schoonheid te ontdekken. De buitengewone texturen zijn zeer geliefd onder internationale visagisten vanwege hun unieke kwaliteit.

Meer info : www.beautyservice.com

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *