Het V-shape mask uitgetest

door op 23 oktober 2018
Germaine de Capucini Still Life R V-Shape

Germaine De Capuccini lanceert als innovator in de beautysector een exclusief masker voor de hals en onderkin, dit met liftende en verstevigende eigenschappen. Het resultaat? Slechts 15 minuten zijn nodig om de huid aan te spannen, te verstevigen, te verjongen en te hydrateren.  Dit masker is gericht op het opspannen, verjongen, hydrateren en definiëren van onze kaaklijn en onderkin, zodat de contour van het gelaat er scherper, beter gehydrateerd en meer aangespannen gaat uitzien. Timeexpert Lift(IN) heeft als doel de aanmaak en de activiteit te stimuleren van de belangrijkste bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de organisatie en herstructurering van de extracellulaire matrix.  Het masker is bestemd voor alle vrouwen en mannen van alle leeftijden, doorgaans vanaf de leeftijd vanaf 30 jaar die zich zorgen maken over het losser worden van de huid van de onderkin.

Zelfs wij hadden het genoegen om het masker tijdens Estetika uit te testen bij Beautybizz en zagen dat het goed en effectief was.

Ronny Van Cutsem @estetika

www.saisons.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE