Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Dit weekend Estetika beurs

door op 19 maart 2019

Twee maal per jaar, in maart en oktober, komen duizenden schoonheidsspecialistes(n), pedicures, nagelstylistes(n), wellnessuitbaters, dermatologen,.. naar Brussels Expo om de nieuwste ontwikkelingen, trends, producten en behandelingen in hun branche te ontdekken, bestellingen te plaatsen en directe aankopen te doen.

B2B netwerkbeurs

De vakbeurs Estetika gaat dit najaar door van 23 tot 25 maart. Op deze alom gekende benelux vakbeurs staat alles in het teken van beauty, podo, wellness en nails. ‘Een must voor de schoonheidsspecialiste die ondergedompeld wil worden in alle nieuwigheden en trends die de sector te bieden heeft’. Estetika is dan ook de ontmoetingsplaats in de Benelux voor zij die professioneel actief zijn in de schoonheidssector.

Centrale ligging
Deze vakbeurs wordt georganiseerd in hartje Brussel. Door de regelmaat en standvastigheid als gevestigde waarde heeft deze vakbeurs op de Heizel steeds dezelfde paleizen namelijk één en drie ter beschikking. Twee mooie paleizen met voldoende ruimte om zowel standhouders, publiek als randactiviteiten ruim plaats te geven. Estetika biedt exposanten de kans om hun producten en behandelingen voor te stellen aan duizenden professionele bezoekers uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Bestel nu je tickets via www.estetika.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE