Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Geef de ogen van je klanten alle aandacht

door op 3 april 2019
Colorscience

Met trots introduceert JC Imp B.V. de nieuwste productinnovatie van Colorescience®: het Total Eye™ Restore Regimen. Dit verzorgingsregime bestaat uit het nieuw ontwikkelde Total Eye™ Concentrate en de eveneens nieuwe Total Eye™ Hydrogel Treatment Masks, waarmee je je ogen een ware boost geeft. Dankzij krachtige, klinisch bewezen ingrediënten wordt de zichtbaarheid van donkere kringen, verdikkingen, fijne lijntjes en rimpels verminderd, terwijl het gebied rondom de ogen – het meest kwetsbare deel van ons gezicht – blijvend wordt hersteld. V

Kenmerken en voordelen
1. Corrigeert: Verheldert het gebied rond de ogen, corrigeert imperfecties, vermindert donkere kringen en zwellingen voor een frisse, uitgeruste look.
2. Bestrijdt: Door hydratatie te bieden aan het delicate oogoppervlak verstrakt, herstelt en verheldert de huid. Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zwellingen, fijne lijntjes en rimpels.

Speciale ingrediënten
• Phytomoist: Phytomoist is een ingrediënt dat natuurlijk, plantaardig hyaluronzuur en betaïne bevat, de hydratatie en de algehele souplesse van de huid bevordert en de vochtbalans langere tijd op peil houdt. 4x hoger vochtinbrengend vermogen dan hyaluronzuur.
• Aldavine™ 5x: Een krachtig ingrediënt bestaande uit twee polysachariden dat de gezondheid van haarvaten bevordert, zwellingen rond de ogen minimaliseert en donkere kringen veroorzakende pigmentatie vermindert.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE