Saison2019Maart
SyntraWest April2019

De Beauty Awards in Nederland zijn bekend

door op 16 april 2019
Beauty Awards

Wat was het een fantastisch event zondagavond in NBC Nieuwegein. De tegenhanger van Schoonheidsspecialiste van het jaar werd er namelijk uitgereikt.  Zeven winnaars van de prestigieuze vakprijzen Beauty Awards 2019 zijn bekend! De Awards worden uitgereikt aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. De genomineerden werden beoordeeld door een onafhankelijke jury van professionals uit de beautybranche op het gebied van PR, marketing, ondernemerschap, bedrijfsvoering, commercie en vaktechniek. De presentatie van de spetterende avond was ook dit jaar weer in handen van de altijd charmante Kim Kötter.

Zo’n 650 bezoekers en vakgenoten waren dolenthousiast over de geslaagde avond. In totaal werden er zeven Beauty Awards uitgereikt en dit zijn de winnaars!

Newcomer of the Year
Naam: Tessa Wopereis
Salon: Meer dan Mooi, Harreveld
Website: www.meer-dan-mooi.nl

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord
Naam: Lianne de Haan
Salon: Boudoir City-Spa, Groningen
Website: www.boudoir-groningen.nl

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost
Naam: Sevda Acar
Salon: Beauty Junkies, Hengelo
Website: www.beautyjunkies.nl

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid
Naam: Jeanne van Rooij
Salon: Derma-Zone Huidinstituut, Son en Breugel
Website: www.derma-zone.nl

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West
Naam: Melissa Bak
Salon: Skin Plus, Rotterdam
Website: www.skinplus.nl

Schoonheidssalon van het jaar, klein (tot en met 1,8 fte)
Naam: Eva Gundlach
Salon: Beautiful Balance, HuidCenter, Schiedam
Website: www.beautiful-balance.nl

Schoonheidssalon van het jaar, groot (vanaf 1,8 fte)
Naam: Evelien Leijten
Salon: evelien résidence de beauté, Ulvenhout
Website: www.residencedebeaute.nl

Wat moet je doen om een Beauty Award te winnen?
Het hele traject start met het samenstellen van een inzending waarin missie en vakinhoudelijke vaardigheden uitgediept worden als ook commercieel inzicht en ervaring met social
media. Een onafhankelijke jury beoordeelde vanuit eigen expertise de inzendingen en samen met de bevindingen van een Mystery Guest, rolde hier de toplijst met 20 genomineerden uit. Daarna hadden de genomineerden op 24 januari een gesprek met de vakjury.

De organisator van het evenement, Beauty Trade Professionals (BTP), de leveranciersorganisatie van de professionele beautybranche, kijkt terug op een geslaagde avond. “Dit evenement zet top schoonheidsspecialisten en topsalons in de spotlights en is een instrument om de branche een ge-zicht te geven en waarde toe te kennen aan de kennis en vaardigheden van deelnemende schoon-heidsspecialisten. De Beauty Award symboliseert de professionalisering van de branche,” aldus Maddy Weide namens de organisatie.

www.beauty-award.nl

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE