Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Doorlopend demonstraties met CLINICCARE 

door op 29 mei 2019

Ben je echt op zoek naar professionele producten die écht resultaten geven, kom dan eens kijken naar de doorlopende demonstraties met Clinicare.  Deze professionele producten zijn enkel bestemd voor gebruik door professionele huidverzorgingsspecialisten. Deze producten zijn niet beschikbaar voor het publiek, wat betekent dat u exclusieve toegang hebt tot deze krachtige formules om uw salon te laten bloeien.

Het ClinicCare professioneel assortiment is gericht op geavanceerde, resultaatgerichte huidverjongingsbehandelingen door professionele huidverzorgers en de medische markt voor pre- en postoperatieve toepassingen.

De ClinicCare behandelingsformuleringen leveren zeer hoge concentraties van laag-moleculair hyaluronzuur, vitamines, antioxidanten, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten van farmaceutisch kwaliteit. Daar waar ze het meest nodig zijn: – direct diep in de huid om zo de gezondheid en het uiterlijk van de huid actief te verbeteren.

Getriggerd : ontdek dan meer op onze Bowie Medical opendeurdagen.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE