Een lichtgewicht, voedend oogserum

door op 18 juni 2019

r-Retinoate Youth Activating Cream was in 2016 een enorm succesvolle lancering; het hoogtepunt van 8 jaar hard werk van Medik8-wetenschappers in samenwerking met een Koreaans superlab, om een revolutionair nieuw vitamine A-molecuul te ontwikkelen. Dit ongelooflijk actieve ingrediënt is een hybride van retinol en retinoïnezuur, en gebruikt de kracht van vitamine A van klinische kwaliteit met de lage irritatie van traditionele vormen van retinol.

Gebruikmakend van het succes van de r-Retinoate lancering, lanceert Medik8 een r-Retinoate reeks die binnen de premiumcategorie ‘By Medik8’ zal vallen. Deze uitbreiding van de r-Retinoate-lijn zal r-Retinoate Intense bevatten (een rijke nachtcrème die ook de kracht van het iconische vitamine A-retinaldehyde gebruikt) en r-Retinoate Eye Serum, een lichtgewicht, voedend oogserum dat ideaal is voor het leveren van revolutionair retinyl-retinoaat aan het gevoelige ooggebied.

Meer info : www.herboristcosmetics.com

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE