BelbeautyFree
Crystal Home2016

21% van de werkende bevolking in België is zelfstandige

door op 21 september 2016
Ontsla je baas

Ontsla je baas

Hoe start je in tien minuten je eigen bedrijf?

Waarom is het beter te beginnen dan te bezinnen?

Hoe ontwijk jij de valkuilen waarin vrijwel elke starter trapt?

Zit jij soms aan je bureau te dromen van een eigen zaak, van een leven als zelfstandig ondernemer, waarbij jij zelf alle touwtjes in handen hebt? Stop met dromen en lees dit boek. Elk jaar wagen duizenden mensen in Nederland en België de sprong. Ze ontslaan hun baas en beginnen voor eigen rekening. Wat zij kunnen, kun jij toch ook?

Ontsla je baas geeft veertien tegendraadse adviezen die je helpen om straks knopen door te hakken. Op basis van zijn eigen ervaringen én de levensechte verhalen van tientallen ondernemers, bewijst Gunnar Michielssen dat het ondernemerschap binnen ieders handbereik ligt.

Gunnar Michielssen zette zijn baas twintig jaar geleden voor altijd aan de deur. Intussen werkte hij onder meer als zelfstandig reclameman, consultant, copywriter, galerist en spreker. Met meer dan veertigduizend deelnemers is zijn workshop ‘Afkicken van e-mail’ het meest populaire seminar in het Nederlandse taalgebied.

WIN WIN WIN

Dit nieuwe boek komt de komende dagen op de markt.  Wij mogen er eentje wegschenken aan onze lezers.  Stuur ons jouw reden door waarom je denkt dit boek te mogen ontvangen.  redactie@beautybizz.be

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE