BelbeautyFree
Crystal Home2016

Ben jij actief in de beauty- en wellness ?

door op 13 september 2016
Beautybuzz mailing

Een van de komende dagen valt de beautybuzz mailing weer in je brievenbus.  Twintig leveranciers  uit de sector hebben voor jou weer de leukste promoties en aanbiedingen in elkaar gestoken.   Gaande van nieuwe tot bestaande merken, maar deze keer ook speciale aanbiedingen rond nieuwe boeken die hot zijn.  Er zijn bovendien ook speciale aanbiedingen om meer verkoop te genereren met leuke juweeltjes voor in de zaak.  Lijkt ons ideaal zo naar het eindejaar toe.

Beauty BUZZ is het printmedia verlengde van onze website, de bonnenmailing die je informeert over nieuwe producten en toestellen in jouw sector van schoonheidsverzorging, wellness, nagelstyling. Als je goed oplet kan je heel wat extra geld besparen.

Je kan de bonnen ofwel ten gelde maken bij de leverancier zelf, tijdens de Estetika vakbeurs of online. Op beautybizz.be vind je alle aanbiedingen tesamen en kom je in één klap in contact met al deze leveranciers.

Alvast een welgemeende ‘dank je’ aan onze partners die dit initiatief ten gronde steunen :

De volgende mailing valt opnieuw februari in je brievenbus !

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *