Aesthetic Solutions aanwezig op Knokke Hippique

door op 19 juli 2017
Aesthetic Solutions en Willy Sommers

Onlangs waren we te gast op het paardenevent Knokke Hippique bij Ingrid Vander Zijpen van Aesthetic Solutions, distributeur van ondermeer het Cocoon toestel en hoogwaardige Mesoestetic cosmedica.  Je vraagt je dan af waarom een distributeur van cosmedische producten en toestellen zich de moeite troost om aanwezig te zijn op zo een specifiek event dat zich richt naar het brede publiek.

De kracht van doorverwijzen

Er is uiteraard de locatie die zorgt voor een kapitaalkrachtig publiek en anderzijds het consumentenpubliek dat aanwezig is op zo een event.  We mochten met onze eigen ogen ondervinden dat de kracht van doorverwijzing werkt.  Consumenten komen naar dit soort events en worden overrompeld door allerlei impulsen, de kunst bestaat er dan in om geïnteresseerde consumenten de nodige informatie te verschaffen.  Aesthetic Solutions heeft een arsenaal aan anti-aging en afslankingsbehandelingen en laat dat nu net hetgene zijn waar de alledaagse man/vrouw in de straat mee bezig is.

Cocoon toestel trekt de aandacht

Het imposante Cocoon toestel roept bij heel wat voorbijgangers vragen op.  Dit bijna futuristische uitziende toestel verhoogt het metabolisme, zorgt voor een duurzaam gewichtsverlies en vermindert huidverouderingstekens terwijl je zalig ontspant, met de zon en zee als achtergrond.  Die diepe infrarood sessies in die Cocoon zorgen voor afslanking, bestrijden fibriomyalgie (pijn in bindweefsel en spieren) en werken ook tegen depressies.    Na wat informeel gebabbel met consumenten, volgt al snel een demonstratie met als gevolg dat de klant op het einde vraagt naar ‘en waar kan ik daarvoor bij mij in de buurt langs’.  Volgens ons een concept dat nauw aansluit en versterkend werkt  bij de reeds bestaande schoonheidsinstituten, die op deze manier nieuwe en vooral geïnteresseerde klanten over de vloer krijgen.  Een mooi staaltje van salesleads en waardevolle doorverwijzing.

Aesthetic Solutions en Willy SommersTenslotte nog even meegeven dat BV’s zoals Willy Sommers en Goedele Liekens ook de weg kennen Aesthetic Solutions. Zij zijn trouwens ook ambassadeur en ambasssadrice van deze merken en behandelingen.

Nog tot zondag aanstaande 23 juli is Knokke Hippique trouwens gratis toegankelijk, met het lange weekend in het verschiet the place to be.  Opgelet om dit event te bezoeken hoef je het centrum van Knokke niet in, volg de richtingaanwijzers.

Meer info over de toestellen van Aesthetic Solutions vind je op http://www.aesthetic-solutions.be

 

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *