Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Alline Procap ondersteunt de strijd tegen borstkanker

door op 23 november 2018
Alline Procap

Wist u dat 1 op 8 Belgische vrouwen getroffen wordt door borstkanker? Pink Ribbon is dé sensibiliseringspartner voor preventie en opsporing van borstkanker. De vzw organiseert al 25 jaar lang uiteenlopende activiteiten zoals Pink Monday en is de drijvende kracht achter de roze lintjes, hét symbool van steunbetuiging in de strijd tegen borstkanker. Sinds september 2018, is de voedingssupplement Alline Procap één van die partner.

De zware medische behandelingen tijdens en na borstkanker gaan vaak gepaard met haaruitval en geven vrouwen een lager en moeilijk te aanvaarden zelfbeeld. Dat een vrouw haar mooie haar wil behouden en zo haar vrouwelijkheid wil bewaren, is de meest logische zaak ter wereld. Uit dit esthetisch oogpunt is de samenwerking tussen Pink Ribbon en Alline Procap een evidentie. Tout au long de l’année 2018 et 2019, Alline Procap organisera des activités au sein de sa société et en étroite collaboration avec ses partenaires dans le but de participer activement au soutien de la prévention et du dépistage du cancer du sein chez les femmes.

Alline Procap is een voedingssupplement dat zuivere keratine combineert met een complex van 11 vitaminen en 3 mineralen. De doeltreffendheid van Alline Procap is bovendien klinisch bewezen. 100% van de vrouwen ervaart minder haarverlies en 95% van de vrouwen ondervindt meer glans. (Beer C. et al. (2014))

In 2018 en 2019 zal Alline Procap binnen het bedrijf activiteiten organiseren in nauwe samenwerking met haar partners om actief deel te nemen aan de preventie en opsporing van borstkanker bij vrouwen.

* Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar en neemt deel aan de eiwitsynthese (zoals keratine).

Over Alline Procap
Alline Procap is een voedingssupplement geproduceerd door de Farmaceutische Laboratia Trenker op basis van natuurlijke keratine, 11 vitaminen en 3 mineralen. Het draagt bij tot het behoud van gezond, volumineus en glanzend haar. Deze unieke, complete en gepatenteerde totaaloplossing biedt alle voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de haargroei*. Meer informatie over de samenstelling van dit product op www.allineprocap.com en op www.trenker.be.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE