Anubis Care start het jaar met een nieuw partnership

door op 11 maart 2019
Ikari Processed with VSCO with al3 preset

De Antwerpse totaalleverancier in cosmetica, appratuur en verzorging Anubis Care is trots te kunnen melden dat zij vanaf nu samenwerken met IKARI Skincare.

Ikari customized skin care

IKARI is gespecialiseerd in huidverzorging mét resultaatgarantie. Met een unieke huidanalyse meet IKARI in enkele minuten uw huid en ontdekt uw huidtype en haar eigenschappen. Uw huidtype wordt weergegeven in uw unieke SkinCode. Dit levert toegang tot persoonlijk advies en verzorging op maat voor uw huid: cosmetica, make-up en voedingssupplementen met natuurlijke ingrediënten en persoonlijke gebruiksaanwijzingen.

Een mooie samenwerking

Anubis Care zal de distributie op zich nemen en de IKARI meetcentra ondersteunen en uitbreiden in de Benelux. Zo kan het IKARI flagship en Institute zich – onder de leiding van Kris Schoeters nog meer concentreren op het finetunen van de analyse, ontwikkelen van nieuwe IKARI cosmetica (oogserum, micellair water etc), onderzoek naar bestaande producten en zich focussen op training van meetcentra, met demo’s en updates.

Dr. Karavani

Dr. Karavani blijft de wetenschapper en innovator van IKARI.

Hij zorgt o.a. voor de training van het team, voor de dermatologische controle van de formules, geeft zelf lezingen en opleidingen aan meetcentra, zorgt voor publicaties (boeken, artikels, interviews).

Sluit je nu aan bij dit succesverhaal en word ook een Ikari behandelcenter 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE