Arigato From Tokyo

door op 28 februari 2019
OPi Tokyo

OPI gaat resoluut voor een zomer vol kleur, dat bewijst de nieuwe lente-zomer collectie. De nieuwe collectie werd geïnspireerd op de bruisende stad Tokyo waar modern en traditioneel perfect gecombineerd worden. Het bruisende nachtleven, de gedurfde kledingkeuzes en vernieuwende keuken zijn slechts enkele van de vele inspiratiebronnen die de collectie mee vorm gaven.

Arigato From Tokyo
“Tokyo staat erom bekend een voorloper te zijn op het gebied van nageltrends. Het is daarom een perfecte match met OPI waar we geen trends volgen, maar wel trendsetters zijn”, vertelt mede-oprichtster Suzi Weiss-Fischmann. Tokyo inspireert tot een divers kleurenpalet. Van diepe en intense groentinten, geïnspireerd op de natuur en rustgevende tuinen, tot metallic roze en paars die doen denken aan de neonverlichte wolkenkrabbers, Tokyo heeft het allemaal!

Tokyo’s Got Style
De collectie bestaat uit 12 nieuwe kleuren verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor (enkel voor professioneel gebruik). De 12 nieuwe kleuren doen denken aan de levendige jaren ‘80 waarbij pop kleuren een moderne twist hebben gekregen.

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE