Babor Ampoules Concentrates nu in limited ART edition!

door op 13 mei 2019

Superpower in een glazen ampul? De Babor Ampoule Concentrates zorgen voor een perfect verzorgde huid; ze bevatten zorgvuldig gedoseerde werkstofconcentraten met het beste dat het Duitse onderzoek op het gebied van huidverzorging kan bieden. Babor heeft deze mini schoonheidsbommetjes in kuurvorm nu verpakt in een limited kunsteditie met stralende kleuren en leuk artwork. Glow Addict bevat hyaluronzuur en is de ultieme frisheidskick voor de dorstige huid. Speciale glowpigmenten geven een extra optisch effect.

Vitamin Diva is een vitamineshot met vitamine A, E, provitamine B5 en biotine. Het verfrist en vitaliseert intensief. Night Lover is pure Beauty Rescue: de werkstoffen truffel en zwarte wilg regenereren de huid ’s nachts intensief en krikken een vermoeide huid weer op. Detox Angel bindt de strijd aan tegen toxines met plancton-microalgenextract, vitamine E en ingekapselde zuurstof om de huidfuncties te vitaliseren. Ageless Hero verbetert de stevigheid van het weefsel en de elasticiteit van de huid met extracten uit gele papaver, microalgen en peptiden. Hemp Rebel is de verwenner bij uitstek voor een gestreste huidbarrière met natuurlijke hennepzaadolie die bijzonder rijk is aan omega 6-vetzuren, en hydraterende extracten uit aloë vera en cactus.

Op naar de hashtag #ampyourconfidence die alles mooi samenvat. (EM)

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE