BelbeautyFree
Crystal Home2016

Beauty Brush Cleansing Soap als Kerst relatiegeschenk

door op 10 december 2018
Ginkels Reinigingszeep foto

Het Nederlandse cosmeticabedrijf Ginkel’s Cosmetica introduceert een reinigingszeep speciaal voor make-up penselen en andere beauty-tools. Reinigen van de make-up tools is even belangrijk als het reinigen van het gelaat vindt het cosmeticabedrijf.

Er leven nu eenmaal bacteriën in make-up kwasten, dus is het goed om naast het gezicht ook de make-up kwasten en beauty-blenders schoon te maken. Christian Nauta, eigenaar van Ginkel’s Cosmetica vertelt: “Het is natuurlijk ook een leuk product om in de salon te verkopen, geef het schoonmaken van de kwasten als tip mee aan de klant zo hebben ze er ook wat aan! Daarnaast is de Beauty Brush Cleansing Soap ook een mooi kerstcadeautje voor uw klanten.

Het schoonmaken van make-up penselen
De zeep heeft een heerlijke geur en is eenvoudig te gebruiken. Deze is speciaal voor kwasten en penselen. Maak zowel de kwast als de zeep een beetje nat met lauw water en wrijf met de kwast licht over de zeep totdat deze schuimt. Maak van je hand een kommetje en haal de kwast hierin heen en weer. Geen cirkels! Dat is niet goed voor de haren. Spoel de kwast vervolgens af met water en laat deze drogen.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE