Beautybizz test Cocktail feestmake-up van Germaine de Capuccini

door op 11 december 2013

We pasten op model Jorien de prachtige feestmake-up van Germaine de Capuccini toe.  Jorien heeft een warme uitstraling en opvallende mooi gevormde wenkbrauwen. Voor deze feestmake-up heb ik de volgende producten gebruikt en om haar huid voor te bereiden voor een frisse en vitale look heb ik Secrecy-Second Make-Up kleur 473Camouflage met zachte klopbewegingen met een kwast aangebracht.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen mogen zwaarder aangezet worden voor deze feest Make-Up, dit is met de Hypnotic Kajal Pencil fijn aangebracht en lichtjes met een penseel vervaagd. Met dezelfde Hypnotic Kajal Pencil teken ik een fijn lijntje aan de onderkant van de wimpers en een grover lijntje van Jorien’s arcadeboog tot het midden. Met een fijn penseel vervaag ik deze grove lijn voor een special effect. Deze Hypnotic Kajal Pencil ligt – ondanks haar dikte – makkelijk in de hand en kun je gebruiken zoals een eyelinerpotlood.

imagenes coleccion germaine de capuccini

 

De Unlimited Eye Colour 16H-Cream Eyeshadow is een heel speciale ervaring ! Met een dun penseel breng ik de Unlimited Eye Colour Eyeshadow243-Earth heel minimaal aan. In het begin oogt de kleur diep bruin, maar door het vervagen van de penseel wordt de kleur lichter bijna tegen het aubergine aan. Bovenop breng ik heel licht de Unlimited Eye Colour 16H-Cream Eyeshadow 242-Stellar aan, deze wordt antracietgrijs met glitters zichtbaar op de oogleden. De nieuwe generatie van crème met poederfinish geeft de oogleden een mooi uniform effect zonder vlekken of plooitjes gedurende 16 uur, ongelofelijk!

DSC08980DSC08981

De wimpers
De wimpers worden door meerdere fijne laagjes voorzien van de Virtuous Mascara kleur 376 Black. Wat opvalt is dat het borsteltje heel dun en verfijnd is. Het borsteltje met anatomische vorm doseert de wimperhaartjes en verdeelt de pigmenten uiterst precies. De wimpers lijken voller en verlengd, een hele aparte ervaring.

DSC08976 DSC08975.000

De  lippen

De lippen worden ingevuld met een lippenpenseel met de Fabulous Matt Lipstick kleur 039 Bouquet. De rijke, matte kleur toont sensueel én elegant. De lipstick blijft 8-uur houdbaar.

Het is een ervaring om met de serie ‘Cocktail’ van Germaine de Capuccini te werken. De producten zijn luxueus verpakt en toch zuinig in gebruik. Een collectie met contrasten voor de vrouw met een verleidelijke oogopslag! Dit is duidelijk een make-up collectie voor de zelfverzekerde en verleidelijke vrouw.

Voor informatie kunt u terecht bij www.saisons.be

About Mara

Mara Stevelmans heeft jarenlang ervaring als inkoopster, onderneemster, personal shopper, visagiste en styliste. Mara`s specialiteit is de nieuwste trends op gebied van mode, accessoires en beauty te spotten. Ze heeft veel ervaring opgebouwd als trendwatcher, en kijkt vanuit de vraag van de consument en het bedrijf. Een win-win situatie is haar streven. Mara bezoekt regelmatig met veel interesse vakbeurzen in Europa om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, schoenen en beauty. Zij kijkt naar de uitstraling van het product en het bedrijf. Mara is een beauty liefhebster, het uittesten van nieuwe producten doet ze zelf of met haar (Personal shop)klanten. Zo krijgt u als lezer van BeautyBizz een objectieve en eerlijke recensie over het product.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE