Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Begin het jaar gezond

door op 31 december 2013
2b Detox

Probeer gewoontes te doorbreken en start met bewegen

Het voedingssupplement 2b Detox heeft redactrice Mara Stevelmans 3 weken lang iedere ochtend na haar ontbijt gedronken.  Ze startte iedere ochtend met een glas lauwwarm water met citroen. Zowel het glas water als het citroensap erin bevorderen je lymfestelsel en helpen je lichaam om te hydrateren.

Als je lichaam niet genoeg vocht reguleert, gaat het minder goed functioneren. Dit kan onder meer hoofdpijn, vermoeidheid, stressgevoel, constipatie, slapeloosheid…  tot gevolg hebben.  Een glas lauwwarm water met citroen in de ochtend begint vrijwel meteen zijn werk te doen en dat voel je.

Onze huid heeft naast een esthetische rol ook een reinigende rol

Zo zweet je afvalstoffen door je huid uit en sla je lastig te verwerken resten van vet net onder de huid op. Gelukkig maakt ook je lever je lichaam schoon. Je huid en lever werken hierbij samen. Draait je lever beter dan ziet je huid er direct beter uit.

De reinigende werking van de lever steun je makkelijk met 2b Detox. Na het ontbijt heb ik 3 weken iedere ochtend twee dopjes concentraat 2b Detox gemengd met kraanwater. Ondanks lange dagen en korte nachten, zag mijn huid er goed uit. Ik kreeg complimenten van mijn omgeving, dat mijn huid er verzorgd en mooi uitzag.

Gebaseerd op plantenextracten

Volgens producent Amiset is 2b Detox een voedingssupplement met een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten en nutriënten voor de stofwisseling die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben. Dagelijks bewegen, gezond eten en voldoende water drinken blijft immers steeds van belang.

Het voedingssupplement 2b Detox bevat o.a. bosbessenconcentraat, natuurlijke fructose, mariadistel, groene thee, paardenbloem, vitamine C, vitamine B3, vitamine B6. De kleur van het concentraat is bessenrood en het smaakt heerlijk naar bosbessen. Na opening wordt het flesje in de koelkast bewaard.

Ervaring voor jouw klant

Door het gebruik van 2b Detox reinig je de afvalstoffen uit je lichaam. Ikzelf heb het drinken van 2b Detox intussen aan mijn dagelijkse routine toegevoegd, mijn stofwisseling is verbeterd en ik heb minder behoefte aan zoetigheid.  2b Detox concentraat zou een goed alternatief kunnen zijn voor een glas water dat u vaak na een behandeling aanbiedt. De klant ervaart dit als een luxe, en zal met een goed gevoel uw sschoonheidsinstituut verlaten.

Meer informatie : www.amiset.com

About Mara

Mara Stevelmans heeft jarenlang ervaring als inkoopster, onderneemster, personal shopper, visagiste en styliste. Mara`s specialiteit is de nieuwste trends op gebied van mode, accessoires en beauty te spotten. Ze heeft veel ervaring opgebouwd als trendwatcher, en kijkt vanuit de vraag van de consument en het bedrijf. Een win-win situatie is haar streven. Mara bezoekt regelmatig met veel interesse vakbeurzen in Europa om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, schoenen en beauty. Zij kijkt naar de uitstraling van het product en het bedrijf. Mara is een beauty liefhebster, het uittesten van nieuwe producten doet ze zelf of met haar (Personal shop)klanten. Zo krijgt u als lezer van BeautyBizz een objectieve en eerlijke recensie over het product.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE