Behandeling op droog en niet gewassen haar

door op 15 april 2014
365_hair_borist_uccle

Dit keer test een zakenman het Bio-Concept van Hairborist uit.

De kandidaat
Een zakenman uit de Fashionwereld, Ralph is 36 jaar oud en komt uit een echt textiel ondernemersgezin. Naast verre reizen maken, concerten bezoeken, mensen ontmoeten, ervaart Ralph iedere dag de wereld een stukje beter door de ogen van zijn ondernemende zoon Pepijn van twee jaar als een cadeautje!
De tijd staat niet stil, maar wordt even in een andere dimensie ervaren. Naast een volle, dikke haarbos heeft Ralph last van haarverlies bovenop zijn hoofd. Jarenlang dacht Ralph zijn haarverlies te camoufleren door zijn haar op een bepaalde manier te laten knippen en stijlen. Helaas is het haarverlies dusdanig dat het zichtbaar wordt voor het blote oog, de plek bovenop is aan het uitdunnen en rood van kleur.

Ralph heeft afgelopen maanden de producten van Hairborist uitgetest:

Hairborist Repair – De haarcellen worden gereconstrueerd dankzij meervoudige onverzadigde vetzuren, welke aanwezig zijn in oliën in combinatie met therapeutische etherische oliën.

Hairborist Haaruitval – Concentraat van etherische oliën met herstellende deugden van de functies van de hoofdhuid. Inhoud: etherische oliën van lavendel, rozemarijn, granium, pepermunt, eucalytus en tea tree.

showergelcheveu grascolor booster

 

 

 

 

Hairborist Shampoo Sensity:
De wasbasis werd ontwikkeld door afkooksel van biologische wasnoten gecertificeerd door Ecocert. Ze zijn afkomstig van een klein bedrijf uit Nepal gelegen aan de Himalaya. Dit gebied is beroemd voor de uitzonderlijke kwaliteit van wasnoten, welke gemiddeld 25% saponinen bevatten. De integriteit van het proces (sorteren, winning van de kernen, drogen en in zakken steken) gebeurt ter plaatse, om de ecologische impact zo goed mogelijk te beperken en om in prioriteit jobs te creëren bij de kleinsten.

In tegenstelling tot de andere shampoos uit het gamma, wordt deze niet met etherische oliën verrijkt om het risico voor allergieën tot een minimum te beperken. Hoewel etherische oliën vele deugden hebben, kunnen ze bij sommige zwakkere huidtypes voor enige gevoeligheid zorgen. Deze ongemakken uiten zich in jeuk, gevolgd door schilfers. Met deze shampoo kan dit evenwicht in alle zachtheid gereguleerd worden. Deze shampoo wordt eveneens voor zuigelingen aangeraden en in geval van psoriasis.

Hairboorist is een buitengewone haarverzorgingslijn op basis van plantaardige herstellende oliën, van etherische oliën en van plantenextracten, met zichtbare, grondige en onmiddellijke resultaten.
Het geheim van gezond en glanzend haar begint met het 3 stappenplan, het haarverzorgingssysteem:
1. Regenereren
2. Reinigen
3. Hydrateren
De behandeling start op droog en niet gewassen haar, om de absorptie van de actieve bestanddelen tot in het hart van de vezels te optimaliseren. Ralph mengt voldoende hoeveelheid repair met enkele druppels van de aromadruppels: haaruitval. Dit brengt hij aan op zijn droge haar van wortel tot punt. Hij laat dit 20 minuten inwerken en spoelt het uit met water. Hierna wast Ralph zijn haar twee keer met de wasnoten shampoo Sensity. Deze shampoo is bedoeld voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en droog haar. Als laatste stap gebruikt Ralph de conditioner een must na elke shampoo, deze ontwart de haren op een zachte manier. Deze hydraterende verzorging sluit de schubben van het haar, geeft glans en een ongelofelijke luchtigheid. Na een korte inwerkperiode van 5 minuten spoelt Ralph deze vervolgens uit.

hairboristWat maakt de producten van Hairborist ‘Bio-Concept’ zo uniek ?
* Hairborist is het eerste cosmeticagamma dat haarproblemen doeltreffend aanpakt en combineert met een uniek gevoel van welbehagen.
* Hairborist is zich bewust van de schade welke chemische cosmetische industrie aanricht aan onze gezondheid en leefomgeving. Daarom brengen ze enkel alleen natuurlijke producten op de markt van biologische oorsprong voor zover dit verenigbaar is met het verkrijgen van een professioneel resultaat.
* Hairborist  brengt pure producten op de markt zonder bewaarmiddelen.
* Hairborist werkt onder toezicht van het biologische kwaliteitslabel Ecogarantie, gecontroleerd door Certisys. (het vroegere Belgische ecocert)
* Door met Hairborist  samen te werken, zal u het imago van uw salon/instituut fundamenteel veranderen. Hairborist  zorgt ervoor dat u een nieuw cliënteel kan creëren, dankzij een andere manier van werken, meer in harmonie met uzelf. Het concept is gebaseerd op het welzijn van de klant door hem een unieke en gepersonaliseerde service aan te bieden, terwijl de rentabiliteit van uw zaak geoptimaliseerd wordt.
Eindresultaat
RalphDe hoofdhuid van Ralph is minder rood en geïrriteerd. Hij merkt dat zijn haren meer glanzen, door het 3 stappenplan iedere keer weer te doorlopen neemt hij rust en tijd voor zijn haren te verzorgen. Uit zijn omgeving krijgt hij complimenten, het valt zijn vrienden op dat zijn haarbos voller oogt!

 

 

“Bedankt Hairborist voor het mogen uittesten van deze geweldige haarverzorgingslijn tegen haaruitval! Dankzij jullie is mijn haarbos niet meer een probleemfactor. Ik geniet iedere keer weer van het rustmoment om mijn haren te verzorgen.
Ralph”

Hairborist ‘Bio-Concept’ is veel meer dan een gamma natuurlijke cosmetica, het is een concept dat werkt op de emoties en gevoelens van de klant.

Voor meer info: www.hairborist.be

Mara Stevelmans

info@maradvance.nl
Styliste en Beautyliefhebster

 

About Mara

Mara Stevelmans heeft jarenlang ervaring als inkoopster, onderneemster, personal shopper, visagiste en styliste. Mara`s specialiteit is de nieuwste trends op gebied van mode, accessoires en beauty te spotten. Ze heeft veel ervaring opgebouwd als trendwatcher, en kijkt vanuit de vraag van de consument en het bedrijf. Een win-win situatie is haar streven. Mara bezoekt regelmatig met veel interesse vakbeurzen in Europa om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, schoenen en beauty. Zij kijkt naar de uitstraling van het product en het bedrijf. Mara is een beauty liefhebster, het uittesten van nieuwe producten doet ze zelf of met haar (Personal shop)klanten. Zo krijgt u als lezer van BeautyBizz een objectieve en eerlijke recensie over het product.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE