Bescherm je zonnekapitaal met Lisine

door op 28 mei 2019
Lisine Sun forever

We weten het intussen al langer dan vandaag, uw klanten zijn intussen reikhalzend aan het uitkijken naar hun langverwachte vakantie deze zomer.  En natuurlijk hebben ze dan zonneproducten nodig, maar ook tijdens de aankomende zonnige dagen is het belangrijk om reeds te smeren.  Hoog tijd dus om uw voorraad aan te leggen aan zonnebeschermingsproducten. 

Bij het Belgische merk Lisine hebben ze uiteraard ook een ruim gamma zonnebeschermingsproducten.  Maar wie is Lisine eigenlijk ?

Innovatieve producten voor professionele toepassingen met een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding – dat is Lisine in een notendop. Om die ambitie waar te maken, bieden zij een bijzonder compleet gamma aan.  Van gelaat en lichaam tot huid, ogen en nagels …
Moderne oplossingen en geavanceerde formules gaan hand in hand met de nieuwste technologieën en eigentijdse productiemethodes. Samen maken ze van dit merk een unieke speler in de professionele beautymarkt.

Jarenlange expertise
Lisine laat al meer dan 45 jaar de innerlijke schoonheid van vrouwen stralen, omdat zij geloven dat iedereen mooi kan zijn. Lisine levert vandaag dan ook exclusief aan meer dan 350 schoonheidsinstituten in België en bouwt gestaag verder aan die samenwerking. Zo willen ze over heel Europa een performant distributienetwerk uitbouwen.  Daarnaast werken ze nauw samen met gerenommeerde Europese laboratoria. Zo zetten deze verzorgings- en make-upproducten met hun fijne texturen en modieuze kleuren telkens weer de toon. Maar meer nog dan een producent wil Lisine een partner zijn van de schoonheidsprofessional. Zij ondersteunen u daarom ook bij uw communicatie en marketing, organiseren inspirerende promoties en denken met u mee.

Focus op de zonneproducten

• Hoge beschermingsfactoren SPF30 en 50+.
• Bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.
• Verzorgingsproducten voor het hele gezin.
• Waterproof.
• 2-in-1: gezicht en lichaam.
• Lichte, niet-vette textuur.
• Formules die het watermilieu respecteren.
• Ingrediënten die veroudering door zonlicht tegengaan.
• Hoogwaardige actieve bestanddelen, zoals hyaluronzuur, karitéboter, vitamine E, bisabolol …

Meer info : www.lisine.com

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE