Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Bio-Therapeutic apparatuur: nu verkrijgbaar in de Benelux

door op 11 oktober 2018
BT-HORIZ-COLOR-LOCKUP

Bio-Therapeutic, Amerika’s toonaangevende huidverzorgingsapparatuur, is sinds kort verkrijgbaar in de Benelux! Dermatuer-Tech, exclusief distributeur van deze apparatuur, introduceert de apparatuur met trots in de Benelux. Met zo’n 45 jaar ervaring, distributie in meer dan 30 landen en reeds 30 patenten op naam, zijn schoonheidsspecialisten met Bio-Therapeutic (BT) niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit apparatuur, maar ook van meer en sneller resultaat uit behandelingen. Op die manier kan verschil worden gemaakt en nog belangrijker: kan worden voldaan aan de hoge verwachtingen van klanten, die steeds veeleisender en kriti­scher worden.

Apparatuur

De apparatuur van Bio-Therapeutic is onderverdeeld in drie categorieën, variërend van kleine handapparatuur (BT-gear) tot grotere, stand-alone apparatuur (BT-accent en BT-pro).

  • bt-vision®: comfortabele headset met heldere LED-verlichting en 4 verschillende lenzen.
  • bt-zoom®: vergrootglas met 8 heldere LED-lampjes en 4 UV LED-lampjes dat vergroot tot 5x.
  • bt-analyze™: geavanceerde en compacte vochtmeter met geheugenfunctie en LCD-scherm.
  • bt-sonic®: antibacteriële, ultrasonic reinigingsborstel. Ergonomisch ontwerp en waterresistent.
  • bt-micro®: compacte tool voor ultrasound en microcurrent. 4 standen en multifunctioneel.
  • bt-nano®: compact microcurrent apparaat voor spierversteviging en specifieke iontoforese.
  • bt-accent® LED: 552 lampjes, 3 kleuren licht (rood, blauw en gecombineerd) en 3 frequenties.
  • bt-accent® AIR: zuurstofapparaat dat 94% pure zuurstof in de huid brengt. Heeft 3 opzetstukken.
  • Bio-Hydroderm™ Trinity: wet/dry microdermabrasie met diamanten opzetstukken.
  • Bio-Ultimate® Platinum: geavanceerd microcurrent apparaat voor spierversteviging en specifieke iontoforese

Kwaliteit en veiligheid

De apparatuur van Bio-Therapeutic is van zeer hoge kwaliteit en is uiterst veilig. Alle apparatuur voldoet aan de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien is de apparatuur goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), wat de kwaliteit van medische en cosmetische producten controleert. Daarnaast is de apparatuur van Bio-Therapeutic dierproefvrij.

Trainingen

Schoonheidsspecialisten die interesse hebben in Bio-Therapeutic, maar nog niet precies weten in welke apparatuur, kunnen vrijblijvend theorie- en praktijktrainingen volgen. Deze trainingen worden gegeven door gecertificeerde Bio-Therapeutic specialisten op het hoofdkantoor van Dermatuer-Tech, te Breda. Als apparatuur eenmaal aangekocht (of geleased) wordt, biedt Dermatuer-Tech aanvullende trainingen en handleidingen aan. Dit zodat schoonheidsspecialisten zelfverzekerd met de apparatuur werken en optimaal resultaat wordt behaald.  Dermatuer is trouwens ook aanwezig op de Beautylab inspiratiedag op 28 oktober in de Atlas Kliniek.

www.bio-therapeutic.be

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE