Botan : nieuwe speler van Spray Tanning

door op 18 oktober 2018
Botan Cosmetics

Gecreëerd en ontwikkeld door het eerste Europese zonnebankcentrum zonder UV, is BOTAN het zonnemerk bij uitstek voor een hoogwaardige, professionele en toegankelijke zelfbruiningssessie. BOTAN is een innovatief concept dat dankzij zijn unieke eigenschappen , de noden van een steeds veeleisender cliënteel verzorgt. Met BOTAN geniet u niet enkel van de beste zorg, maar ook van een solide expertise. Aan de hand van opleidingen en trainingen wordt deze kennis uitgebreid gedeeld met de schoonheidsinstituten die het merk BOTAN verkopen. BOTAN-diensten zijn beschikbaar in schoonheidssalons, zonnebanken, SPA’s en kapsalons.

U krijgt er de gelegenheid om de MAGIC-reeks, de gezichtshoek en de bronzers na het ontharen te ontdekken. Bovendien heeft u de kans om de bestverkopende zelfbruiner van Parijs uit te proberen.   Waarom nog wachten ?

www.botan-cosmetics.com

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE