Bye bye twijfels over zelfbruiners

door op 17 september 2018
Perle de Soleil group_ Marc Inbane

Bij Marc Inbane draait alles om de schoonheid die de zomer brengt, tanning op hoogstaand niveau en om het hele jaar het positieve gevoel van een gebruind lichaam te ervaren. Als kick-off van het zomerseizoen introduceert dit merk een belangrijke innovatie in het selftanningsegment: Perle de Soleil.

Bruin worden in de zon of onder de zonnebank is voor velen inmiddels een no-go, maar sommigen zijn nog altijd verbaasd dat een ‘Wat ben je mooi bruin, kom je net terug van vakantie?’-kleurtje van een zelfbruiner kan komen. Met Perle de Soleil verandert uw eigen dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner. Zodoende voegt u dus tijdens de normale huidverzorgingsroutine een fijn extraatje toe. Bovendien kan dankzij de druppelsgewijze dosering eenvoudig de bruiningsintensiteit worden bepaald. Voor wie eerder nog huiverig was om een zelfbruiner te gebruiken, behoren met Perle de Soleil alle twijfels definitief tot de verleden tijd.

GEBRUIK
– Reinig eerst de huid. Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème in de handpalm en verdeel deze egaal op de gewenste huidzone(s). Afhankelijk van het gewenste resultaat gebruikt u 1 á 2 druppels om uw gebruinde teint te behouden of 3 á 4 druppels om de teint te versterken. Gebruik dit product alleen in combinatie met een verzorgende crème.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE
– Zelfbruining op maat. U bepaalt zelf de intensiteit.
– Kan eenvoudig met elke dagcrème, bodyverzorging of zonnebrandcrème worden gemengd. De druppels zijn te combineren met alle formules.
– Verlengt de bruine teint verkregen door de zon.
– Perfecte dosering: de druppelapplicator geeft systematisch één druppel serum af.
– De formule is dermatologisch getest, vegan en bevat geen parabenen.
– Airless druppelsysteem: er zijn geen conserveermiddelen nodig om de houdbaarheid te verlengen.

www.marcinbane.com

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE