Cellulite of slappe huid bestrijden

door op 25 april 2018
Germaine de Capuccini Slim Mission Campaign

Uit onderzoek blijkt dat 85% tot 95% van de vrouwen te maken krijgen met cellulite en/of een slappe huid.  Germaine De Capuccini heeft een doeltreffend plan voor jou! Slim & Firm focus plan in de cabine en voor thuis Green Soul Scrub, Slim Mission en massagetool om sneller het gewenste resultaat te bekomen. Het is mogelijk om jouw eigen FLASH-programma te creëren.

INNOVATIEVE HIGH TECH COSMETICA

Lipo Drone Technology is een nieuw inkapselingssysteem. Authentieke cosmetische “drones”, die een kracht vet verbrandend ingrediënt in perfecte staat naar het doelwit in de kern van de cellulite brengen, waar ze hun werk moeten doen.

Een ongekende medische technologie die één van de grootste uitdagingen in de cosmetica overwint namelijk een nauwkeurige selectie van de te treffen cellen en het vrijkomen van de ingrediënten in de celkern.

Germaine de Capuccini lanceert SLIM & FIRM FOCUS PLAN bij de schoonheidsspecialiste en thuis kan je dit verder zetten met de Green Soul Scrub en de Slim Mission. Daarnaast lanceert het ook een massagetool om cellulite effectief aan te pakken.

GREEN SOUL SCRUB

green soul scrub 200mlEen zachte lichaamspeeling die zijn vernieuwende werking combineert met het antioxiderende en hydraterende vermogen.  Green Soul Scrub bestaat uit Koreaans bamboe-extract, dit helpt bij de bescherming tegen negatieve effecten van vrije radicalen. Er wordt ook groene thee-olie gebruikt, dit gaat de huid beschermen tegen vochtverlies.

Dit product kan zowel aangebracht worden op een droge of vochtige huid. Wanneer je een gevoelige huid hebt raden we je aan om het product op een vochtige huid te gebruiken. Het is gemakkelijk om af te spelen zonder restanten.

 

 

 

 

 

SLIM MISSION

91173 Slim Mission 200mlEen frisse, lichte en uiterst hydraterende emulsie met één specifieke missie: het vet verbrandende ingrediënt naar zijn doel sturen, de vetcel, waardoor ze er in slaagt het volume van het vetweefsel te verminderen en toekomstige ophoping te voorkomen.

Een ongekende formule met een efficiënt reducerend vermogen in twee fases:

  1. Defragementerende werking: extract van maca, een natuurlijk ingrediënt zal de verstopping van het vetweefsel bestrijden en de zone ontstoppen om de weg vrij te maken voor Lipo-Drone Technology om precies tot de kern te geraken, het vetweefsel.
  2. Vet verbrandende werking: Lipo-Drone Technology, die ervoor zorgt dat tot in het binnenste van de vetcellen het extract van de stranddruif gedeponeerd wordt. Deze activeert de vet verbrandende mechanismen van de cel.

Aromatherapeutische werking: de essentiële oliën van munt, cipres, citroenshil, lavendel en laudenum verlichten het zware gevoel waarmee een slecht functionerende microcirculatie gepaard gaat, die gerelateerd is aan cellulite.

Na één maand gebruik: 88% van de testpersonen ervaart dat de huidstructuur gladder is. 73% vindt dat het aanzien van de sinaasappelhuid verbeterd is en begint te verdwijnen. De huid is steviger voor 77% van de testpersonen.

MASSAGETOOL

Het masseren van cellulite versoepelt het bindweefsel, bevordert de vochtafvoer en heeft dus een gunstig effect op de vetcellen.  De massagetool, die u in combinatie met de producten kan gebruiken, is een extra hulpmiddel bij het behalen van je doelstellingen.

Meer info : www.saisons.be

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE