Cocoon IR Wellness Pro

door op 1 september 2017
Cocoon_IR_Wellness_Pro-1

De Cocoon IR Wellness Pro (Infrared Thermofusion Pod) – een zéér groot succes in de VS – is voortaan in de Benelux via Aesthetic Solutions te verkrijgen! Deze handsfree Cocoon levert een totaal nieuwe ervaring inzake duurzaam gewichtsverlies dankzij de meest vernieuwende technologieën in een multisensorieel ‘alles-in-één’ systeem.

Naast Himalaya-zoutstenen (anti-inflammatoir), massagetherapie en aromatherapie zorgt de uitstralende hitte van diepe infraroodstralen voor celvernieuwing, verbetering van het immuunsysteem, wondheling, pijnverzachting, circulatieverbetering, ontgifting en relaxatie.

Laat je verrassen door de verbluffende resultaten reeds na één behandeling in combinatie met het Bodyshock-gamma van Mesoestetic Pharma Group.

In de Benelux exclusief verdeeld door Ingrid Vander Zijpen van Aesthetic Solutions.

tel: +32 (0)475 57 65 86 of +32(0)28803003
website: www.aes-solutions.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *