Saison2019Maart
SyntraWest April2019

De genomineerden van #sspvhj 2019 zijn intussen gekend

door op 30 augustus 2018
nominatie #sspvhj

De jury heeft intussen een eerste belangrijke beslissing genomen in de drie categorieën, Schoonheidsspecialiste (EZ) Schoonheidssalon met personeel en Starter.  Hieruit is gebleken dat een aantal kandidaten met een zeer sterk onderbouwd dossier zijn weerhouden.

De genomineerden krijgen op dit ogenblik het bezoek van een mystery guest in hun zaak , zij zullen contact opnemen voor een behandeling en na afloop zich kenbaar maken.  In het belang van de wedstrijd worden de namen niet vrijgegeven noch van de genomineerden en niet-genomineerden.

We kunnen nu al meegeven dat de nominatiedag in het Antwerpse wordt georganiseerd op dinsdag 18 september bij Coach Belgium.

Wij duimen voor iedereen en moge de besten winnen.

De uitrekingsavond ligt vast op zaterdag 17 november en gaat door in San Marco Village in Schelle.  De inkomkaarten zijn vanaf heden te bestellen, voorkeurstarieven voor groepen vanaf 6 personen.   Hou ook de vakpers in de gaten de komende dagen.

 

 

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE