De Lytess 20d (af)slankbroek uitgetest

door op 1 januari 2014
Lytess 20d

Dit product is door een personal shop klant Daphne – een tassenontwerpster – 21 dagen gedragen. Ze is veel onderweg in de auto, waardoor regelmatig eten en sporten er bij inschiet. Daphne heeft een buikje en iets zwaardere bovenbenen.

Eerste reactie tester
Haar reactie na het eerste maal dragen van de Lytess 20d (af)slankbroek. “ Het dragen van deze afslankbroek went snel, de broek sluit aan als een tweede huid, is comfortabel, geeft steun en is niet zichtbaar onder de kleding”. Zelfs een skinny broek kan makkelijk over deze Lytess 20d (af)slankbroek gedragen worden. Ondanks dat ik vaak zit, geeft de hoogte van deze 20d (af)slankbroek een prettig gevoel. Daphne: “Het is grappig dat je aan je figuur werkt, terwijl je kleding draagt.”

De werking volgens Lytess

De 20d afslankbroek combineert cosmetica en textiel ineen, het zogenaamde Cosmetotextiel. Door het dragen van deze afslankbroek draagt u zorg voor uw huid en uw lichaam. De huid staat voortdurend in contact met de gepatenteerde formule op basis van natuurlijke bestandsdelen zoals copaibahars (ontstekingsremmend), Japanse pagode extract, extract van rode algen, mangoboter en amandel.  Door de continue wrijving van het weefsel op de huid breken de microcapsules en laten ze geleidelijk de cosmetische bestandsdelen vrij. De samenstelling van de stof is 90% Nylon en 10% Spandex. De afslankbroek gaat meer dan 40 wasbeurten op 30 graden mee.

Lytess 20 D

De ervaring van Daphne

Na 21 dagen – 8 uur per dag – dragen van de afslankbroek: “De huid voelt zachter en soepeler aan”. “Mijn taille is nu 72 cm en mijn heupomtrek is nu 98 cm, ik ben blij verrast door het resultaat”! “Regelmatig trek ik de Lytess 20d (af)slankbroek aan, hij geeft extra steun en is fijn in dragen”. “In de zomer kan ik hem als sportbroek gaan dragen naar de sportschool”.

Lytess 20d naLytess 20 d voor

Vooraf:
Taille: 75cm (-3cm na 21 dagen dragen)
Heup: 100,2cm (-2,2cm na 21 dagen dragen)

Meer informatie : www.deseny-hoven.be

About Mara

Mara Stevelmans heeft jarenlang ervaring als inkoopster, onderneemster, personal shopper, visagiste en styliste. Mara`s specialiteit is de nieuwste trends op gebied van mode, accessoires en beauty te spotten. Ze heeft veel ervaring opgebouwd als trendwatcher, en kijkt vanuit de vraag van de consument en het bedrijf. Een win-win situatie is haar streven. Mara bezoekt regelmatig met veel interesse vakbeurzen in Europa om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, schoenen en beauty. Zij kijkt naar de uitstraling van het product en het bedrijf. Mara is een beauty liefhebster, het uittesten van nieuwe producten doet ze zelf of met haar (Personal shop)klanten. Zo krijgt u als lezer van BeautyBizz een objectieve en eerlijke recensie over het product.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE