Densilift van Keenwell

door op 11 december 2017
Densilift Keenwell

Het verlies van volume verandert de structuur en de vorm van het gezicht. Dit is zowel het resultaat van interne chronologische veroudering als van interne en externe processen. Gebrek aan volume uit zich zowel in de diepe als in de oppervlakkige lagen van de huid.

Keenwell heeft DENSILIFT ontwikkeld om de huid te beschermen tegen de huidverslapping, om de celvernieuwing te stimuleren, om extra stevigheid te geven aan de huidstructuur, om het zichtbaar verlies van volume, dichtheid en stevigheid te verminderen, om de strijd tegen de zwaartekracht te winnen, om de contouren van het gezicht te sublimeren, om de huidtextuur te verfijnen en de teint te verlichten.

Densilift zorgt voor een natuurlijke, zichtbare en langdurige verbetering van de huiddichtheid om de harmonie van de gezichtscontouren te herstellen.

  • 86% meer huiddichtheid
  • 92% meer stevigheid
  • 90% meer huidelasticiteit
  • 98% betere hydratatie
  • 95% helderdere teint
  • 87% meer zachtheid
  • 94% zichtbaar beter gedefinieerde gelaatscontouren

In de lijn kan u een verstevigende dagcrème met SPF 15 én een verstevigende nachtcrème met maskereffect terugvinden.

Voor meer informatie contacteer Bellux Cosmetics 011/52 55 80 – www.bellux-cosmetics.be

PUBLI-REPORTAGE 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *