Dépilève filmhars stap-voor-stap video

door op 1 augustus 2013

Leer de interessante verschillen kennen tussen filmhars en striphars en vooral wat de voordelen zijn voor uw instituut.

De voordelen op een rijtje 

De hars wordt met behulp van een houten spateltje in een dunne laag – 2 mm dikte i.p.v 3 à 4mm – op de huid aangebracht. De hars is gebruiksklaar op 50 à 53°C en stolt op een temperatuur die gelijk is aan de lichaamstemperatuur, dus sneller als de traditionele hars.

Bovendien brokkelt de filmhars niet af als hij hard is, maar kan hij in één keer verwijderd worden. Filmhars heeft namelijk een harde structuur van buiten, maar is zeer elastisch van binnen. Om de hars te verwijderen, maak je hem met het houten spateltje eerst los aan de zijkant en dan trek je hem in één keer van de huid. De gebruikte hars waar de haartjes in kleven, gooi je gewoon weg. Filmhars is dus ook veel hygiënischer en bovendien economischer omdat je heel wat minder product nodig hebt.

Een schoonheidsspecialiste vertelt haar ervaring

Vicky Geeraerts heeft haar schoonheidsinstituut – Loox 4 Life – in de Nationalestraat te Antwerpen en gebruikt al enkele jaren de filmhars van Depilève: “Voor de intieme, gevoelige zones gebruik ik de Intima filmhars van Depilève. Deze hars heeft een hoge stollingstemperatuur. Niet alleen de schoonheidsspecialiste, maar ook de klanten merken een duidelijk verschil wanneer ik met filmhars onthaar. Veel klanten die hier voor het eerst komen, hebben nog nooit van filmhars gehoord. Wanneer ik dan de intieme zones onthaar, leg ik hun uit dat ik met filmhars werk. Filmhars kleeft niet aan de huid, enkel aan de haartjes, waardoor de ontharing veel aangenamer en comfortabeler is dan met striphars. Na het ontharen ziet de huid ook veel minder rood en er blijven geen vervelende harsresten achter.”

Meer info op www.districos.com of www.depileve.com

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE