Eau de Colognes zijn weer in

door op 27 maart 2018
rebul display 56st

Het verhaal van Jean Ceasar Reboul begint in 1895 als hij de “Grande Pharmacie Parisien” in Istanbul opent, Beyoğlu. In de jaren 30 werd lavendelwater gemaakt in de apotheek in één van de eeuwenoude winkelstraten in Istanbul. Een ware favoriet onder mannen welke van vader op zoon werd doorgegeven. Gebruikt door barbieren om de klanten een rustgevende massage te geven. Het meest prestigieuze cadeau wat trouwens mee genomen werd op visite. Rebul Eau de Cologne’s worden vervaardigd uit etherische olie welke in vele gevallen speciaal voor Rebul worden gemaakt. De lavendel wordt sinds 1958 gekweekt door dezelfde familie in dezelfde tuin en geoogst voor zonsopkomst. De mandarijnen komen uit het zonnige Bodrum… dit doet ons al wegdromen bij dit druilerige weer, wetende dat het daar nu al 26 graden is.

Slimme geurende marketing – misschien iets voor moederdag ?
Waarom uw boodschap niet bedrukken op wet wipes/ natte doekjes, ideaal als visitekaartje of om een nieuw product aan te kondigen. Klanten die na het afrekenen een doekje aangereikt krijgen nemen deze mee en gebruiken deze later op een geschikt ogenblik.   Rebul – Wet wipes/ natte doekjes, zijn de ultieme wijze om uw onderneming kennis te laten maken met nieuwe klanten maar ook om uw huidige klanten te vergenoegen. Uw klanten zullen zich heerlijk fris voelen en nogmaals op de verpakking kijken om te ontdekken wat voor heerlijke geur zij in hun handen hebben.

Eigenschappen
– Door de 80% alcohol denat zijn Rebul colognes antiseptisch
– Gemaakt van etherische olie wat de geur aangenaam maakt
– Vrij van parabenen en chemische stoffen, wakkert geen astma of migraine aan
– 9 heerlijke geuren: Lavanda – Lime – Mandarine – Jasmine – Ice – Green Tea – Fig Blossom – Dark Spice – Aqua

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *