Saison2019Maart
SyntraWest April2019

“Een behandeling was nog nooit zo rustgevend”

door op 8 mei 2019

De inrichting van jouw beautysalon is bepalend voor de sfeer. Je wil natuurlijk een fijne, relaxte omgeving creëren voor jouw klant, maar ook voor jezelf. Bij Anubis Care biedt men een groot assortiment aan. Producten die zowel functioneel en comfortabel als een streling voor het oog zijn. Creëer daarom dit voorjaar nog de ideale setting met de juiste inrichting.

Schoonheid & functionaliteit daar draait het toch allemaal om als je efficiënt wil werken.  Zo zijn de producten van Vismara op alle mogelijke manieren te verstellen en pas je op gemakkelijke wijze jouw meubels aan voor een maximaal comfort. De warme uitstraling maakt bovendien het geheel af.   Laat je verleiden door de krachtige kleuren, de pure uitstraling én het grote gebruiksgemak. De Vismara collecties bestaan uit meerdere subcollecties : Spa pedicure corners, Meubilair, Massagetafels, Wandmeubels en accesoires.

Vraag de brochure nu al aan of neem zeker een kijkje tijdens de opendeurdag op 25 en 26 mei.

Wij zien alvast uit naar uw komst!

Zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019
Doorlopend van 10:00 tot 17:00 uur

Donksesteenweg 212, 2930 Brasschaat (Antwerpen, België)
Tel: +32 (0)364 736 12, Mail: info@anubiscare.be

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE