Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Een dagcrème op basis van appel stamcellen

door op 15 juli 2019

Sun Protective Skin Boost van Lisine is een intensief liftende, anti-ageing en regenererende dagcrème met zonnefactor 15. Deze zeer rijke dagcrème op basis van appel stamcellen (PhytoCellTec™ Malus Domestica) herstelt en vernieuwt de huid van binnenuit. De stamcellen, afkomstig van een zeldzame, Zwitserse appelboom, hebben een revolutionaire anti-ageing werking.

De stamcellen PhytoCellTec™ Malus Domestica hebben de volgende eigenschappen:

– Beschermen de levensduur van menselijke huid stamcellen.
– Vertragen de veroudering van essentiële cellen.
– Betekenen een doorbraak in antiveroudering.
– Hebben een krachtige regenererende en antirimpel werking.
De concentratie aan actieve ingrediënten uit de stamcultuur van de PhytoCellTec™ Malus Domestica bezit een extreem hoog regeneratievermogen en werkt op twee manieren in op de huid. Ze verstevigen de extracellulaire matrix en verhogen de regeneratieve eigenschappen van de huid. Het resultaat is een krachtig en effectief anti-ageing middel.

Gebruik: ’s Morgens na de reiniging. Het gebruik van Sun Protective Skin Boost wordt sterk aanbevolen na een behandeling met de glycolpeeling Pro-Solution.

www.lisine.com

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE