Een nieuwe ervaring inzake duurzaam gewichtsverlies

door op 12 april 2018
Cocoon Wellness Pro eScapes

Na hét grote succes in de USA, is de vernieuwde Cocoon IR Wellness Pro eScapes (Infrared Thermofusion Pod), nu exclusief bij Aesthetic Solutions te verkrijgen.
De cocoon levert een totaal nieuwe ervaring inzake duurzaam gewichtsverlies dankzij de integratie van de meest vernieuwende technologieën in een multisensorieel “alles-in-één” systeem.

Dankzij de heilzame combinatie ‘warmte-infrarood-andullatietherapie’ is de cocoon ook ideaal voor de behandeling van artrose, fybromyalgie, insomnia, depressies, stress, om te ontgiften en het metabolisme te verhogen. Combineer de cocoon met het Bodyshock-gamma van Mesoestetic Pharma Group en laat u verrassen door de resultaten na slechts één behandeling op het gebied van cellulitis en afslanking.

In de Benelux exclusief verdeeld door Ingrid Vander Zijpen van Aesthetic Solutions.

tel: +32 (0)475 57 65 86 of +32(0)28803003
info@aes-solutions.be
www.aes-solutions.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE