Eerste Belgische minerale cosmeticalijn voor het schoonheidssalon

door op 13 september 2018

De Belgische en Nederlandse schoonheidssalons krijgen vanaf 18 september een primeur: Studio Mino, mineral cosmetics, is de eerste Belgische make-up lijn op basis van pure mineralen.

Studio Mino brengt een gamma vegan en cruelty free make-up producten voor schoonheidssalons, die 100 % natuurlijk, veilig, mineraal en vrij van toxines zijn. Minimalisme is troef, met zo weinig mogelijk ingrediënten, een minimum aan inspanning om aan te brengen en een minimum aan verpakking. De naam Mino verwijst naar dat minimalisme en naar de mineralen in de verzorgingsproducten. En ook een beetje naar het Franse ‘mignon’.

5 Looks, gebaseerd op de 5 elementen en archetypes van Fashion Feng Shui©

Barbara Vandenbunder, de ontwerpster van het Studio Mino-gamma en oprichtster van Studio Puur, creëerde 5 make-up looks, die gebaseerd zijn op de 5 elementen en de archetypes van Fashion Feng Shui©: aarde, hout, water, metaal en vuur. Elke look, elk type resoneert met 1 van die 5 elementen en draagt een naam als: The Miracle Morning (hout), Sunday Afternoon Tea (aarde), Midnight Secrets (water), AfterWork Cocktail (metaal) en Weekend Party Queen (vuur).

Een compleet gamma make up-producten:

De minerale Studio Mino-lijn omvat: foundation, bronzer, highlighter, eyeliner, concealer, vegan brushes, compacte en losse oogschaduw, wenkbrauwpoeder, biologische vegan lipstick, biologische vegan lipgloss, 2-in-1 minerale mascara en een biologisch oogpotlood.

Barbara Vandenbunder, cosmetica-ontwerpster én public speaker met een missie

De missie van Barbara Vandenbunder is om alle vrouwen gezonde make-up te laten ervaren. Zo wil zij vermijden, dat vrouwen via huidverzorgingsproducten en cosmetica jaarlijks zo’n 2 kg chemicaliën binnenkrijgen.

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging. Al hun merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (met uitzondering van de nagellak) en zo biologisch mogelijk.

Barbara organiseert trainingen en workshops en geeft als public speaker lezingen en talks over non toxic make-up & skincare.

www.studiopuur.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *