Feestelijke make-up van Blèzi

door op 9 december 2013

In de aanloop naar de eindejaarperiode voorzien we model Imke van een prachtige feestmake-up van Blèzi Cosmetics.  Lees hier onze step-by-step uitleg.

Imke heeft op zich een mooie natuurlijke uitstraling én geweldige wimpers. Voor deze feestmake-up heb ik de volgende producten gebruikt.  Om de huid voor te bereiden voor een egale look: heb ik onder de ogen, om de neus en aan de onderkant van de hoekjes van de mond All Day Foundation nr. 5- light aangebracht. Op Imke`s gezicht zijn de twee All Day Foundation nr 05- Light en nr 30-Tan gemengd, zo krijgt ze een subtiele zachte, warme uitstraling!

Wenkbrauwen

Om haar gezicht een matte uitstraling te geven, is met een grove kwast subtiel Compact Powder nr 10-Natural Beige aangebracht.  De wenkbrauwen mogen voor een feestmake-up opvallen, dit is met een fijn penseel met Eye Shadow nr 50-Lavish Brown gecreëerd. Sprekende ogen kun je makkelijk maken door, onder de wenkbrauwen en de parel van het oog met Eye Shadow nr 10-Wispy White te highlighten.

DSC08944 (2) LR

DSC08965 LR

De ogen

De ogen komen nog meer tot haar recht als de arcadeboog tot het midden, een lijntje boven haar wimpers en aan de onderkant geheel worden voorzien van Automatic Eye Pencil nr 10-Shinny Black. Met Eye Shadow nr 40-Vivid Silver worden de ogen een Eye-catcher. De wimpers worden door meerdere fijne laagjes voorzien van de Mascara 10-Black, een fijne mascara die niet klontert!

Imke is een natuurlijke schoonheid, vandaar dat ik haar jukbeenderen en kin blend met Blush nr 10-Natural Chic en vervolgens Blush nr 30-Posh Peach. De lippen worden omlijnd met Automatic Lip Pencil nr 30-Subtle Brown en ingevuld met Lip Fix nr 70-Briljant Cherry.

DSC_0090 LR

Mijn ervaring

Het is heerlijk om met de producten van Blèzi Cosmetics te werken. De producten zijn strak van vormgeving, liggen goed in de hand en zijn eenvoudig aan te brengen. Iedere vrouw kan Blèzi Cosmetics dragen op haar eigen manier, opvallend of natuurlijk. Het kleurenpallet van de Eye Shadow, Blush, Automatic Lip Pencil & de Lip fix zijn van de laatste mode.

Meer informatie :  www.blezi.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief als je steeds de laatste make-up tips wil weten.

 

About Mara

Mara Stevelmans heeft jarenlang ervaring als inkoopster, onderneemster, personal shopper, visagiste en styliste. Mara`s specialiteit is de nieuwste trends op gebied van mode, accessoires en beauty te spotten. Ze heeft veel ervaring opgebouwd als trendwatcher, en kijkt vanuit de vraag van de consument en het bedrijf. Een win-win situatie is haar streven. Mara bezoekt regelmatig met veel interesse vakbeurzen in Europa om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, schoenen en beauty. Zij kijkt naar de uitstraling van het product en het bedrijf. Mara is een beauty liefhebster, het uittesten van nieuwe producten doet ze zelf of met haar (Personal shop)klanten. Zo krijgt u als lezer van BeautyBizz een objectieve en eerlijke recensie over het product.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE