Die hard fans van medik8

door op 26 februari 2018
Medik8 Belgie

Begin deze maand woonde beautybizz het Medik8 event bij in Lanaken, tijdens deze leerzame dag kregen we uitleg over de nieuwste ontwikkelingen van dit sterk opkomende merk in Vlaanderen.  Speciaal uit London kwam Nathalie Archer in primeur de uitleg doen over twee zeer beloftevolle producten, namelijk R-Retinoate Rejuvenating Eye system en de Crystal Retinal.

Wat ons opviel was dat de 30 aanwezige schoonheidsspecialistes allemaal ‘die-hard fans’ zijn van het merk.  Mooi toch!  We wilden trouwens al eerder dit bericht delen met jullie maar we mochten het pas na deze datum publiceren.

Opfrissing

Na een stijlvolle ontvangst in het kasteel Pietersheim in Lanaken werden de 30 genodigden naar de seminariezaal geleid waar men stipt begon met de introductie en overzicht van de productenlijn.  Een kleine theoretische opfrissing kan immers nooit kwaad. Net voor het middaguur werd het lange wachten dan ook beloond en kregen we eindelijk de R-Retinoate Rejuvenating Eye system en de Crystal Retinal in handen, weliswaar nog in testverpakking.  Er werd duchtig gewreven en danig aan de cremetubes geroken.  Resultaat : éénparig goed bevonden !

De volgende generatie in anti-ageing met Crystal Retinal

Door intensief klinisch onderzoek en testmethodes heeft Medik8 in samenwerking met wetenschappers van de universiteit van Hertfordshire Crystal Retinal gelanceerd. Het is de volgende generatie van vitamine A in anti-ageing.

Crystal Retinal is geformuleerd met retinaldehyde. Dit is een uitzonderlijk derivaat van vitamine A. Crystal Retinal werkt in samenwerking met de natuurlijke huidmechanismen om de collageenproductie en celvernieuwing te stimuleren.

Het is bewezen 11x sneller dan retinol. Deze baanbrekende nachtserum-crème verstevigt de huid, geeft de huid weer volume en minimaliseert fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast zorgt het voor een gezonde, jeugdige en gelijkmatige teint.

Van concept naar volmaaktheid

Vorig jaar heeft Medik8 reeds een nieuwe definitie gegeven aan anti-ageing met r-Retinoate, een nieuwe generatie serum dat wordt geprezen door wetenschappers, dermatologen en schoonheidsprofessionals. Het tweede product in de r-Retinoate lijn is r-Retinoate Rejuvenating Eye System. Deze revolutionaire wekelijkse huidverbeteringsbehandeling bezit de essentie van Medik8’s best verkopende r-Retinoate serum in een intensieve 4-weekse behandeling die zacht is voor de ogen.

Retinyl retinoate is gecombineerd met de meest geavanceerde patchtechnologieën voor synergistische resultaten; baanbrekende oplosbare micro-kanaal patches verbeteren het volume en de stevigheid terwijl bio-cellulose patches de huid verfrissen, verjongen en hydrateren. Dit alles samen levert het systeem uitgebreide voordelen/eigenschappen voor het huidgebied rondom de ogen, zowel lange termijn als iedere dag.

Tijdens de middag was er dan ook even tijd voor een groepsfoto op de trappen van het kasteel, iedereen zijn dikke jas aan, maar intussen stond de lekkere lunch reeds te wachten en was het gezellig keuvelen onder elkaar.

De namiddag ging dan weer meer de praktische kant op, er werd danig live gedemonstreerd op model en iedereen kon zijn vragen kwijt.  De dag werd afgesloten met een mooie goodiebag voor elke deelnemer.

Meer info www.herboristcosmetics.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *