Herborist Cosmetics introduceert Medik8 Crystal Retinal

door op 12 juni 2018
Crystal Retinal.BE _ Herborist Cosmetics

Cosmeticabedrijf Herborist Cosmetics in Lanaken introduceert Medik8 Crystal Retinal en werd onlangs tevens bekroond tot winnaar Professional Beauty Product of the Year 2018!

Medik8 – expert in vitamine A – loopt steeds weer op de trends vooruit!  Het is tijd om de volgende generatie van anti ageing te ervaren. Stel je eens voor…er is iets dat krachtiger is dan Retinol maar wel uit dezelfde molecuulfamilie vervaardigd…

Welkom in de fascinerende wereld van Retinol:

CRYSTAL RETINAL

Stabiel Retinal Nachtserum

Crystal Retinal is bewezen 11x sneller dan Retinol. Dit baanbrekend nachtserum verstevigt de huid, geeft de huid weer volume en minimaliseert fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast zorgt het voor een gezonde, jeugdige en gelijkmatige teint. Sterke zichtbare resultaten binnen vier weken.  Doordat Crystal Retinal maar één stap heeft in de omzetting naar retinoïnezuur, betekent dit dat Crystal Retinal vergelijkbare klinische kwaliteit kan leveren maar dan 11x sneller dan klassieke vormen van Retinol.

Omhels de toekomst – www.herboristcosmetics.com

PUBLI-REPORTAGE

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *