SaisonEindMei2018
greta baeten1
greta baeten

Herborist Cosmetics zoekt medewerker

door op 22 februari 2018
Herborist cosmetics

Voor het versterken van het Herborist team is men op zoek naar een medewerker (ster ) m/v. Deze persoon dient te volden aan volgende voorwaarden:

Herborist Cosmetics is exclusief verdeler van de merken Medik8 en Positive Ageing. Door onze snelle groei zijn wij op zoek naar een Nederlands sprekende kandidaat die ervaring heeft in de beauty sector. Bij voorkeur heeft deze een eigen instituut en wil ons op free lance basis versterken.

Van deze kandidaat wordt verwacht dat zij de door ons gegeven leads opvolgt en trainingen geeft, het zij op de locatie van de klant of op onze vestiging in Lanaken. De kandidaat is in het bezit van het diploma schoonheidsspecialist en heeft 2 jaar werk ervaring. Bij voorkeur woonachtig in de provincie Limburg. Indien de afstand woon – werkverkeer het toelaat wordt  een bedrijfswagen ter beschikking gesteld.

Wij bieden naast een mooie bezoldiging ook diverse opleidingen aan en commissie op de verkoop. Een dienstverband van 20 uur behoort tot de mogelijkheden. Alle benodigde werkmaterialen worden ter beschikking gesteld.

Reageren kan via mail:  info@herboristcosmetics.com   t.a.v  Maurice Croes

 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *