Herstellend systeem voor beschadigde nagels

door op 7 november 2016
ntp01_gel_break_properly_pink_trio_pack

Afweekbare gel manicures, zoals GelColor by OPI, zijn de laatste jaren uitgegroeid tot één van de populairste manieren om je nagels in de kijker te zetten met een trendy kleur. Toch leeft bij veel vrouwen het idee dat gel – of het nu om de permanente gelkunstnagels gaat of om de afweekbare variant – de natuurlijke nagel aantast of beschadigt. Gel acrylaten zijn op zich echter niet schadelijk voor de nagels, de negatieve impact van gels op de nagelplaat zijn over het algemeen te wijten aan onvakkundig aanbrengen of verwijderen van gels (bron: Kline Professional Nail Care Report 2015).

Intensieve bescherming

Toch neemt OPI de bezorgdheid van vrouwen over beschadigde nagels ter harte en lanceert daarom het eerste 3-stappen systeem om in 1 week tijd je nagels opnieuw op te krikken. Of het nu is om een rustpauze van je gel manicures in te lassen of gewoon om je beschadigde en verzwakte nagels een verzorgende boost te geven: het nieuwe systeem zorgt voor een intensieve verzorging en bescherming tegen inscheuren, breken of ontdubbelen van de nagelplaat, terwijl de nagels er tijdens ‘de behandeling’ toch piekfijn en verzorgd blijven uitzien.

Je start met het aanbrengen van het Gel Break Serum, verrijkt met natrium hyaluronaat, herstellende vitamines A, C en E, bamboe- en cactus-extracten en het super hydraterende, 100% natuurlijke Pentavitin. Het serum is geïnfuseerd met kleine lichtweerkaatsende deeltjes die ervoor zorgen dat imperfecties en verkleuring van de nagelplaat gemaskeerd worden. Vervolgens breng je de Gel Break kleur aan. Gel Break is verkrijgbaar in 3 subtiele, licht transparante nudetinten – voor elke huidtint een geschikte kleur! – die de nagels een neutrale maar verzorgde aanblik geven.

Eindigen doe je met de Gel Break Protector, een top coat die verrijkt is met natrium hyaluronaat, vitamines en bamboe-extract en die zorgt voor een perfecte, hoogglanzende bescherming.  Na slechts 1 week maken je nagels al een come-back en zien ze er gezonder en gerevitaliseerd uit. Gel Break wordt door de beauty professional gebruikt maar wordt ook aangeboden voor thuisgebruik zodat je de kuur zo dikwijls kan inlassen tot het gewenste resultaat bereikt is.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

One Comment

  1. Sarah

    december 14, 2016 at 10:41 pm

    Kan iemand me zeggen of je gedurende die week dagelijks de drie stappen moet doen of maar 1 keer en een week moet laten zitten

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE