Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Hét feest van Beauty & Wellness

door op 19 november 2018
#sspvhj winnaars 2019

De traditie wordt onverminderd voortgezet. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar verzamelde het kruim van de Vlaamse Beauty & Wellness Sector op zaterdag 17 november aan de Boomsesteenweg in Schelle in de riante feestzalen van San Marco Village. Nagenoeg 150 deelnemers genoten er, na de spannende strijd die eraan voorafging, van een onvergetelijke avond rond de uitreiking van de fel begeerde eretitel van ‘Schoonheidsspecialiste en Schoonheidssalon van het jaar 2019’.

Schoonheid staat centraal

Initiatiefnemer Ronny Van Cutsem, zaakvoerder van het PR- en Communicatiebureau Sonar Media vergastte de aanwezigen op een onvergetelijke feestavond boordevol culinaire verwennerij, verrassende acts en stijlvolle presentaties. Op haar eigen schitterende wijze praatte Gina Lisa de opeenvolgende acts aan elkaar, terwijl de talentvolle zangeres Kim De Jonghe voor de nodige ambiance zorgde. Ook dit jaar werd heel de avond omkaderd door de aanwezigheid van partners,  merken en prominenten uit de schoonheidsbranche. Opgemerkt was ongetwijfeld de ruime delegatie van het Besko-team – de Beroepsvereniging van Schoonheidsspecialisten  – die, aangevoerd door voorzitter John Boeckx, aan de eretafels had plaatsgenomen. Na een jaar van selectie van genomineerden, opvolging en beoordeling door een vakjury vormde de plechtige prijsuitreiking ongetwijfeld de kroon op het werk voor de winnaars van deze unieke wedstrijdformule.

Voor de officiële rangschikking , sfeerfotos en de rest van het artikel – klik hier.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE