Consilium 7- een hoogtechnologisch esthetisch toestel voor het gezicht

door op 10 juni 2019
Consilium 7

Toestellen in het instituut, we kunnen niet meer zonder, dank maar aan de vele tijds en winstgevende voordelen die ze opleveren. Ben je op zoek naar een welzijnsverzorging aangepast aan de behoeftes van de huid van jouw klant ?

Denk dan eens aan een combinatie van innoverende technologieën en ultra werkzame actieve bestanddelen. De Consilium 7 van de Modologie verzorging combineert een behandelende expertise en hoog technologische toepassingen, zacht en doeltreffend tegelijk. De Consilium 7 is een esthetisch toestel dat talrijke mogelijkheden biedt voor de verzorging van het gezicht.  Zo kan je er onder andere zichtbare en onmiddellijke resultaten mee verkrijgen, wedden dat je klant direct inschrijft voor een volledige sessie.

Een overzicht van de 7 technologieën : 

l    Microdermabrasie

2   Cryotherapie en thermotherapie

3   Verstevigende micro-stroom

4   Ultrasoon

5   Electroporatie

6  Radiofrequentie

7   Fotomodulatie

Consilium 7 handstukken

Consilium 7 handstukken

Een korte demo van deze protocollen  wordt gegeven tijdens een  Modologie introductieworkshop op maandag 1 juli met een voor- of namiddagsessie.  We starten om 1o u of 14 u in Braine L’alleud (net tegen Halle / Vlaams Brabant) en we verwachten  je met een heerlijk hapje en drankje tijdens deze dag.

Klik hier om je in te schrijven in de VOORMIDDAG of bezoek op afspraak één van onze pilootcentra in Genval of Braine l’Alleud. Start om 10 u.

Klik hier om je in te schrijven in de NAMIDDAG of bezoek op afspraak één van onze pilootcentra in Genval of Braine l’Alleud. Start om 14 u.

Meer info : www.modologie.be

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE