Hét veilige alternatief voor wimperserums

door op 30 augustus 2018
Sans Soucis PEPTID BOOSTER Sensitive XXL Eylash Boost Serum 5ml open_300dpi

Wimperserums zijn een grote hype, maar niet elk gebruikt ingrediënt is even veilig. Het PEPTIDE BOOSTER Sensitive XXL van het Sans Soucis wimperserum is gebaseerd op Lash Booster Peptiden en Widelash™, die de wimpers en wenkbrauwen tijdens de groeifase effectief versterken. Widelash™ is een conserveermiddelvrije combinatie van actieve ingrediënten op basis van vitamine H gecombineerd met provitamine B5. Widelash™ zorgt ervoor dat de wimpers langer, voller en sterker lijken door de cellen waaruit het haar is opgebouwd bij de kern te versterken. Het stimuleert ook de synthese van collageen.

Lash Booster Peptide helpt wimpers en wenkbrauwen sneller te groeien, versterkt de haarschacht en vermindert uitval van wimper- en wenkbrauwhaartjes. De formule is verrijkt met hyaluronzuur en ginkgo biloba-extract.

 Bevat geen MDN of bimatoprost
 Minimale kans op bijwerkingen
 Voor wimpers én wenkbrauwen

www.beautyservice.com

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE