Hoe corrigeer je het bovenste ooglid ?

door op 12 juli 2019

Mesoestetic Pharma Group lanceert global eyecon, dé professionele behandeling van peeling en microneedling opgenomen in één kuur van zes sessies voor het corrigeren van rimpels en expressielijnen, wallen, donkere kringen en verzakking van het bovenste ooglid.

De resultaten zijn cumulatief en reeds zichtbaar vanaf de eerste sessie. De producten speciaal voor dit gebied ontwikkeld, met uitstekende dermale en oculaire tolerantie garanderen een optimale therapeutische werkzaamheid.

De tekenen van veroudering en vermoeidheid van de oogcontouren kunnen nu gemakkelijk en effectief worden bestreden met behulp van de professionele global eyecon.

In de Benelux exclusief verdeeld door Aesthetic Solutions.
tel: +32(0)2 880 30 03

info@aes-solutions.be   – www.aes-solutions.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE