Houttherapie massage is zo veel meer dan een gewone massage

door op 2 december 2014
kit houtmassage lichaam producten 1

Houttherapie massage is nog vrij nieuw in België, maar meer en meer komt er vraag naar.  Wij bij beautybizz.be waren benieuwd en ondergingen zo een lichaamsmasssage.  Lees al vast hoe het verloopt, beslist een interessant nieuw marketing gegeven voor jouw instituut en voor jouw klanten.

Hoe verloopt een houttherapie lichaamsmassage ?

Eerst wordt er bepaald  welke therapie massage van toepassing is voor de klant en daarna selecteert men de houtinstrumenten die nodig zijn voor : versteviging , anti-cellulitis en afslanking.

De eerste stap is het exfoliëren van de huid voor een betere opname van de ingrediënten :

De aroma synergie wordt gepersonaliseerd en gemengd met massage olie; zeer krachtige therapeutische essentiële oliën die snel en efficiënt  werken. Ze dienen voor : relaxatie, detox, anti cellulitis, versteviging en werken tevens afslankend.

Daarna wordt er gestart met de houttherapiemassage die volgens een bepaald stramien verloopt.  Na afloop van de massage kunnen we nog kiezen voor een afslankende of anti cellulitis papaja serum pakking.  De pakking dient niet direct verwijderd worden, want deze geeft hierdoor nog extra hydratatie aan de huid.

 

zwedes cupshoutmassage instrumenten gelaatinstrumenten lichaam

 

 

 

 

 

Hoe verloopt nu zo een houttherapie gezichtsmassage met lifting effect ?

1° Het aanbrengen van een fijne peeling.

2° Het selecteren van de aromasynergie die nodig is : anti-aging, couperose, droge huid of verstevigend werkend  enz …

3° Het mengen en aanbrengen van het uitgekozen massage olie.

4° De massage op zich.

5° Afsluiten met aanbrengen van Oli’vine edelsteen 2 in1 (serum en masker).  Dit  vulkanisch mineraal is zeer rijk aan magnesium en ijzer. De combinatie van houttherapie massage en de krachtige ingrediënten helpen tegen meer weerstand, tegen stress, vermoeidheid en het snel verouderen van de huid.  Het herstelt het energetische niveau van de huidcellen door zijn hoog gehalte aan magnesium en ijzer en geeft meer vitaliteit en uitstraling van de huid.

cremes olivineWil je zelf graag deze behandeling ervaren?

Maak dan een  afspraak  op :

0495/268 290 of

info@omnisilhoueta.eu.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE