De huid op haar paasbest

door op 6 februari 2018

Wanneer de zon weer tevoorschijn komt en de lente haar intrede doet, is het tijd voor het Babor ampullenpaasei. De natuur ontwaakt en ook de huid krijgt een extra frisheidskick om haar wakker te maken. De 14 perfect op elkaar afgestemde ampullen doen het gezicht stralen. De highlight van het paasei is dit jaar de nieuwe Perfect Glow ampul uit de serie Hydration, die meteen zorgt voor een fris voorjaarsblosje. Ultrafijne pigmenten zorgen voor de wow-glow en polysacchariden hydrateren intensief.

Het BABOR paasei in een oogopslag:

1 x Hydra Plus: Verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.

1 x Algae Vitalizer: De pure golf van fris vocht met de kracht van de zee. Natuurlijke plankton-algen-extracten ontgiften.

1 x Oxygen Plus: De zuurstofdouche voor een droge, vermoeide huid activeert de celstofwisseling en beschermt de huid tegen milieubelastingen.

2 x Beauty Rescue: „Herstart“ voor de huid, versterkt de barrièrefunctie van de huid en de huideigen functie om vocht op te slaan.

2 x Active Night: truffelextract versterkt de natuurlijke collageenproductie en een extract uit de zwarte wilg verhoogt de cel-turnover.

2 x Perfect Glow: De ampul met onmiddellijk glow-effect: herstelt onregelmatigheden en geeft een frisse, natuurlijke uitstraling.

2 x 3D Firming: werkt drievoudig tegen de tekenen des tijds: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd.

2 x Lift Express: de rimpeldiepte van gravitatierimpels en mimische rimpels wordt verminderd. Maakt rimpels onmiddellijk glad en beschermt tegen vochtverlies.

1 x SeaCreation The Serum: Luxeverzorging met ultrawerkzame actieve stoffen uit de diepzee verwennen de huid en onthullen haar schoonheid.

Laat die paasklokken nu maar komen, binnenkort is het dan ook weer tijd om jouw instituut op z’n paasbest in te richten!

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *