Saison Oktober 2018
greta baeten1
greta baeten

Hydr8 B5 – 24 uur non-stop hydratatie van de huid

door op 13 mei 2018
Concentrate Moisture Blue Orchid_Folding Box Medik8

Hydr8 B5 een krachtig hydraterend serum verrijkt met hyaluronzuur en vitamine B5 (pantotheenzuur) van Medik Hydr8 B5 zorgt voor 24 uur non-stop hydratatie van de huid.

Hydr8 B5 is ontworpen om het vochtgehalte van de huid te verbeteren en te herstellen. Door de niet vette gel formule trekt de hydr B5 snel de huid in waardoor het effectief kan hydrateren, verlichten en de huid herstellen bij zowel droge als vette huidtypes.

Het bevat naast vitamine B5 ook vochtinbrengend hyaluronzuur om de huid te verzachten en te herstellen. Het kan dag en nacht gebruikt worden onder de dag- of nachtverzorging van medik8.
*Pantotheenzuur, ook bekend als vitamine B5 herstelt de vochtbalans van de huid en werkt huidverjongend en bovendien wondgenezend.

Pantotheenzuur staat ook bekend om zijn krachtige anti-inflammatoire werking waardoor het ook de meest gevoelige en geïrriteerde huid verzacht en hersteld.

Medik8 is zonet winnaar van Best Beauty Product of the Year 2018 in Nederland verkozen.

Meer info : www.herboristcosmetics.com

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

One Comment

  1. scriptorama

    mei 16, 2018 at 3:31 am

    Ronny Van Cutsem,thank you for this post. Its very inspiring.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE