Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Hydr8 B5 nu beschikbaar in een Intense versie

door op 2 april 2019
Hydr B5 Intense

Hydr8 B5, een favoriet in de Medik8 productlijn, is nu beschikbaar in een Intense versie met geoptimaliseerde natuurlijke vochtinbrengende factoren en een fascinerend booster-complex dat de natuurlijke productie van hyaluronzuur door de huid verhoogt, terwijl de oorspronkelijke Hydr8 B5-technologie wordt gebruikt.

Hydr8 B5 Intense werkt op meerdere niveaus om vocht naar de huid te trekken en te binden. Door een combinatie van multi-gewicht hyaluronzuur en vitamine B5, versnelt een drievoudig boostercomplex de kracht van hydratatie. Het stimuleert de natuurlijke productie van hyaluronzuur in de huid, het blokkeert de afbraak en werkt in combinatie met hyaluronzuur om onmiddellijke en langdurige hydratatie te leveren gedurende de gehele dag. Het lichtgewicht serum wordt geïntensiveerd met Natuurlijke Moisturising Factoren, die het integraal hydratatiesysteem van de huid vormen en zich vasthouden aan vocht voor een soepele en gevoede huid.

* Versterkte werking
* Lichtgewicht formule
* Diepe hydratatie
* Voedend & verzorgend

Hoofdingrediënten:

* multigewicht hyaluronzuur
* natuurlijke moisturising
* vitamine B5
* Saskatoonbes
* Soja-extract
* Biosaccharide

Dit serum is geschikt voor alle huidtypen. De getinte formule kan worden toegevoegd aan iedere huidverbeteringsroutine voordat een moisturiser wordt aangebracht. Het kan in de ochtend en in de avond worden aangebracht.

www.herboristcosmetics.com

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE