Hydrateer je huid met blauwe orchidee

door op 3 april 2018
Biodroga Sachet Bio-Goji_Tuchmaske_i170131_05.indd

De nieuwe Blue Orchid producten van Biodroga zorgen voor een snelle hydratatieboost! De producten bevatten extract van de blauwe orchidee. Dit ingrediënt wordt in Azië al jarenlang gebruikt voor haar herstellende en beschermende werking. Geniet van een moment voor jezelf terwijl de actieve ingrediënten hun werk doen.

De zeven ampullen zorgen voor een gevoede huid! Het orchidee extract in de ampullen beschermt tegen vochtverlies. Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht zorgt ervoor dat het vochtdepot in de huid op lange termijn behouden blijft. Rimpels en droogtelijnen worden aanzienlijk minder, de huid voelt stevig en fris aan. Ideaal te combineren met het Blue Orchid vliesmasker.

Blue Orchid vliesmaskers Vliesmaskers zijn gemakkelijk in gebruik én zeer effectief in hun werking. Dit cellulose vliesmasker van Biodroga Blue Orchid is honderd procent biologisch afbreekbaar en gedrenkt in een mix van conditionerende en hydraterende ingrediënten. Het materiaal is zeer flexibel en past als een tweede huid op het gezicht. De actieve ingrediënten dringen diep door in de huid en zorgen binnen tien minuten voor een frisse, volle uitstraling.

Voor meer informatie : Beautyservice – info@beautyservice.com

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *