I’M FABY, een frisse lentezomercollectie

door op 21 februari 2017
I am Faby

“Lijnen, vormen, kleuren en trends geven ons steeds opnieuw andere impulsen en zorgen voor nieuwe interpretaties. Vanaf de eerste stappen bij het ontwikkelen van een nieuwe collectie besteden we bijzonder veel aandacht aan het creëren van een harmonieus geheel aan tinten. We zoeken steeds naar elementen die bij de typische Faby stijl aansluiten en onze continue research, onze toewijding en onze passie benadrukken.” – Fabiana Viale

Mode, design en kunst en een leven dat ondergedompeld is in een overvloed aan kleur. Een persoonlijk en heel eigen verhaal van de vrouw achter Faby. Deze collectie belichaamt de persoonlijkheid van Faby, de lady of colour en tevens een grappig ‘meisje’ en verfijnde klassevolle vrouw die anders durft te zijn. De essentie van Faby komt heel sterk naar voor in deze nieuwe lente-zomer 2017 collectie I’M FABY. Ze ligt volledig in de lijn van de trendy kleuren die op de catwalks te zien waren: levendige tinten zoals het Caraïbische groen en kreeftenrood, zachte en speelse pastels zoals lichtroze, lila en puur pastelgroen en nieuwe beige – en taupe kleuren.

De collectie wordt vervolledigd met enkele gedurfdere zomerkleuren zoals Venetiaans rood en chocoladebruin. Kleuren die één voor één passen bij de frisse en romantische stijl van de vrolijke en zelfzekere Faby vrouw die het leven altijd benadert met een vleugje ironie.


I’m Faby is verkrijgbaar vanaf eind februari op www.fabyshop.be en in de geautoriseerde verkooppunten.

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE