SaisonEindMei2018
greta baeten1
greta baeten

Inschrijvingen #sspvhj lopen in verhoogde versnelling

door op 28 februari 2018

Blijkbaar zet het winterzonnetje velen onder jullie aan om zich in te schrijven voor www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be.  Een uitstekend idee, het is niet omdat het nu wat rustiger is dat je niet vooruit dient te kijken met je zaak.

De deelnemers van vorige jaar zijn het er allen over eens dat de inschrijving voor hun zaak hun leven heeft veranderd.  Kijk maar even naar de vele verschijningen in leidinggevende dag en weekbladen, artikels uit lokale streekgebonden magazines, kranten en TV.  Om nog maar te zwijgen van van de felicitaties van lokale organisaties, Unizo, Voka, klanten enz…  Kortom deelnemen aan #sspvhj is (on)rechtstreeks zorgen dat jouw zaak een extra boost krijgt.

Denk daarnaast aan het waardevolle prijzenpakket, dat met de dag groeit.  Vorig jaar bedroeg het prijzenpakket 6.500 € per kandidaat.  Nog een extra motivatie.

Maar de hoofdmotivatie moet natuurlijk zijn om het ganse jaar door de ambassadrice van het beroep van Schoonheidsspecialiste te zijn.

TV-OOST Stephanie Vanlede

West TV - Dorine Vierstraete

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *