Interessante wachtkamerlectuur voor het instituut

door op 7 juli 2014
Uw.Huid.Ilan.Karavani

“Uw huid” is dé professionele gids voor zij die op zoek zijn naar de gepaste huidverzorging en esthetische behandelingen van het gelaat. De noden van elke huid zijn persoonlijk en specifiek. Uw huid is immers uniek en heeft een eigen identiteit: uw huidtype.

Nieuwe inzichten in de structuur en werking van de huid als orgaan helpen u zijn diepste geheimen te doorgronden en behoeden u voor een oppervlakkig oordeel. Dit boek leert u kijken, denken, beslissen en handelen als een dermatoloog.

De huid is immers een levend en complex orgaan dat een medische kijk op huidverzorging vereist.

Vermijd de ontgoocheling van onaangepaste cosmetica dankzij een correcte huidanalyse. Kies uit een overaanbod aan mogelijkheden de verzorging die echt bij u past.

Uw huid dient niet alleen de consument. Ook de professionele schoonheidsspecialistevindt hier nieuwe inzichten en een gedetailleerde beschrijving over de functie en de anatomie van dat complex orgaan. Een nieuwe accurate huidanalyse en huidtypologie met maar liefst 300.000 verschillende huidtypen wordt in het boek beschreven.

Dermato-chirurg Dr Ilan Karavani, een vermaarde naam in de wereld van esthetiek, zag vroeger tal van actrices, modellen maar ook zaken-én huisvrouwen zijn operatiestoel passeren.  Toch werd de wonderdokter zich de laatste jaren alsmaar meer bewust van het belang van een zachte aanpak van de huid. In 2008 legde hij de chirurgische handschoen naast zich en begon zich te verdiepen in de wereld van skin care. Jarenlange labostudies met observaties van de werking van een babyhuid tot een volwassen huid resulteerden in een gepatenteerd toestel voor een gepersonaliseerde huidmeting die zelfs huidtumoren detecteert.

TIP : Leg dit boek in uw wachtkamer voor uw klanten !

Te koop in onze webshop aan 22,50 €

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE